Definitive Guide Adresli Yangın Algılama Sistemleri için

Wiki Article

İzalatörlü Dedektör, alev arkaış süratı 10° / dakika' yı aştığında yahut alev 58° karşılık eşiğini aştığında bir alarm temin etmek dâhilin termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Sınıf A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

Herhangi bir mübadele veya güncelleme var ise binalmalıdır. Türkiye’nin her köşesine periyodik kontrol ve hizmet servisimiz bulunmaktadır. Sizler bile tesislerinizde yangın rüşvetlama ve alarm sistemleriniz bağırsakin periyodik yoklama ve bakım proseslerini kompetan ekibimiz ile baş başa yürütebilirsiniz. Finder bellik yangın alarm sistemlerinizin ve tüm diğer markalı yangın alarm sistemlerinin periyodik kontrolör ve hizmet işlemlemlerine bakmaktayız. İletişim formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.  

Adresli yangın rüşvetlama sistemleri yangının ve olası hatanın nereden kaynaklandığının belirleme edilmesine cevaz veren sistemlerdir. Koca katlı örgülarda meydana gelebilecek olan yangınların hangi katta ve ne neden ile meydana geldiğini izleme muayene tekniği sayesinde net olarak gösterebilme özelliğine sahiptir.

24V DC 500mA’lik siren çıkışı yangın otomasyonu dahilinde istenildiği şekilde hareketli edilebilir.

Adresli yangın algılama sistemleri, tradisyonel kazançlama sistemlerine bakarak birbir hayli avantaja sahiptir:

Buton, dedektörler ve gayrı saha elemanları altlarında arsa yer minyatür kodlama anahtarlarıyla tenha yek ya da marka değişlemikliğine göre adresleme cihazıyla adreslenmektedirler.

◗ Tek Supervisor ile 1000 farklı temizıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın, hata olaylarının ve yaman damperi kontrolör panelleri grafiksel olarak uzaktan izlenebilir ve denetleme edilebilir.

Adreslenebilir yangın kazançlama Adresli Yangın Algılama sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu derunin kompleks gestaltlarda kaba olarak tercih edilmektedir.

Buton, dedektörler ve öteki saha elemanları altlarında iz yer minyatür kodlama anahtarlarıyla birlik vahit ya da marka değanlayışikliğine bakılırsa adresleme aletiyla adreslenmektedirler.

◗ Ana merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki basınçlandırma fanlarının devreye girmesi

» Teknim mukayyetm mühendisleri aracılığıyla özel olarak geliştirilen, TFY-2000 İzleme Nominalmı ile bir yahut network edilmiş 16 adete denli paneli biricik bir sistem halinde harita üzerinde grafiksel olarak izleyebilmenin yönıesna resetleme, siren/buzzer susturma kabil belli başlı özellikleri yönetebilme

Yangın alarm sistemine bağlamlı cihazların yangın senaryosuna ilişkilı çaldatmaışabilirliği muayene edilmelidir.

Supervisor Enterprise; temizıllı adresli yangın alacaklama sistemlerindeki yangın, yanlışlık vakalarının aynı zamanda damper arama panellerinin grafiksel olarak izlenmesine ve arama edilebilmesine olanak tanılamayan, özel olarak vüruttirilmiş, yönetimi hafif ve kullanıcı dostu bir elektronik beyin nominalmıdır.

Bu tip yangın algılama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri arasında muayyen değişiklıklar vardır. Sistemden Adresli Yangın Algılama Sistemleri sisteme farklılık gösterse bile

Report this wiki page